Spelers


Zie ook: oud-spelers - meespelen

 


Maarten

Jolein

Op het toneel kan ik andere mensen zijn, ontdekken wat die personages drijft, ongebruikte stukjes
van mezelf benutten, en dan bovendien-ook-nog-eens anderen in dat spel ontmoeten! Dat is mooi,
dat is interessant en dat gaat ergens over. Als dat in samenspel lukt, ja dat stemt mij dan erg blij!

Stijn

Ivar

Mijn mensbeeld? De Homo Ludens - of, de spelende mens. Dat maakt het dagelijks leven al één grote improvisatie, maar waar beter het hart en de randen van mezelf te zoeken en onderzoeken dan op het podium?

Marc

Het toneel oplopen en nog niet precies weten wat je gaat doen. Je daaraan overgeven. En dat het dan lukt. 
Of dat je er niet uitkomt en maar hoopt dat een andere speler je uit de penarie helpt. En dat die dan komt.
Of niet.

Martijn

Door vanalles, iedereen en met iedereen te spelen ontdek ik met iedereen vanalles, waaronder mezelf.

Marjan

Daniëlle

Sinds 2018 ben ik geraakt en geïnspireerd door improvisatietheater. Samen met elkaar scenes creëren, verhalen vertellen en jezelf en de ander verwonderen! Prachtig om te doen! Sinds september 2022 ben ik bij Ymprov gaan spelen.

Naast improvisatietheater, speel ik graag viool en vind ik het leuk om met mijn gezin spelletjes te doen, buiten te zijn en in de zomer een motortoertocht te maken.

Sandra

Drama was het vak op school dat mij het meeste aansprak in de eerste klas van de middelbare school. Geweldig vond ik het, je werd uitgedaagd, kon samen lachen, maar ik had het slechts 1 jaar. Vele jaren later kwam het weer op mijn pad en kan ik sindsdien met andere mensen elkaar uitdagen, erop los improviseren, lachen en verbazen. Heerlijk!

Nickie

Improvisatie is voor mij van de ene verbazing in de andere vallen. Met zoveel mogelijk lef en openheid een scene neerzetten. Samen iets creëren waarvan je niet wist dat het bestond.

Jan

 


Meespelen?

We spelen met een vaste groep spelers van maximaal 12 personen. Elk jaar nodigen we nieuwe spelers uit om onze groep te komen versterken.

We repeteren elke vrijdagavond van 20.00 tot 22.30, onder coördinatie en begeleiding van een professionele trainer. Die selecteren we jaarlijks, met onze leerdoelen voor de komende productie in het hoofd. Na de repetitie zoeken we soms de kroeg op.

Ben je geïnteresseerd, meld je aan bij info@ymprov.nl. Je kunt dan een keer meerepeteren om te kijken of het over en weer klikt.